Cerita Life Aku: AB Motel Langkawi, ab motel.#Ab #motel

ab motel

kepada tetamu2 pLeZ kLiK di sini

Ab motel

Ab motel

meh sini tengok.

Ab motel

Ab motel

Ab motel

Ab motel

Monday, April 20, 2015

AB Motel Langkawi

Ab motel

so aku book untuk bilik yang boleh muat 4 orang dengan harga RM 150/malam. sebenarnya dekat AB Motel ni ada 4 or 5 jenis bilik yang korang boleh book.kalau aku xsalah la.tapi bilik yang aku ambik ni memang dekat sangat dengan pantai.oh untuk pengetahuan korang AB Motel ni terletak di pantai cenang. so bilik kitaorang memang betul2 dekat je ngan pantai.jalan dalam 2,3 minit tu sampai dah la tepi pantai tu.nak kata berbaloi tu mungkin xberapa sangat la tapi just nice.

Ab motel

Ab motel

bagi gegurl yang tertanya-tanya dekat situ ada iron ke x, jawapan nya ada.TAPI. iron dia dekat lobi.hahaha sila bertabah ye.korang kalo nak iron baju ke tudung ke sila angkut baju dan hanger ke lobi untuk iron.itupun kalo xde orang guna iron dan kalau korang xsegan.sebabnya dekat lobi tu punyalah penuh foreigner duduk melepak.puncanya adalah di situ ke yang ada wifi.huhuhu kalau orang malaysia xde nya nak lepak situ.sebab masing2 dah ada wifi.untuk pengetahuan korang jugak dekat AB Motel ni memang ramai sangat pelancong asing.so jangan dok heran sangat kalau nampak diaorang bersepah kat situ.

Ab motel

Ab motel

Ab motel

Ab motel

ok lah itu je kot yang aku nak share dengan korang.ni je la sedikit sebanyak review dari aku.tapi kalau korang jenis suka prepare yang the best tu korang boleh je google bilik2 di sekitar pantai cenang ni.bersepah motel/hotel dekat sini.xde masalah punyalah.so selebihnya layan je la gambar2 motel yang aku duduk ni.

Ab motel

Ab motel

Ab motel

Ab motel

Ab motel





Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.